Rešitve za podjetja

I offer all workshops, coaching and individual trainings in English as well. 

DELAVNICE

Izvajam delavnice iz treh tematskih področji, in sicer: 

  • vodenje in prodaja

  • sodelovanje in komunikacija

  • razvoj kompetenc

COACHING

S coachingom podprete svoje zaposlene pri razvoju bolj učinkovitih načinov (so) delovanja in soočanja z izzivi.

INDIVIDUALNI TRENINGI

So individualno ustvarjen program razvoja kompetenc, ki upošteva cilje usposabljanja, individualnost klienta in časovni okvir na voljo.

POSLOVNI NLP

Programi NLP kompetenc predstavljajo najbolj celostno izobraževanje kadrov z vidika komunikacije, odnosov, ciljnega razmišljanja, agilnega in pozitivnega odzivanja na nove razmere.

Sem strastna, karizmatična in predana predavateljica in trenerka. Na preko 150 izvedbah v zasebnih, univerzitetnih in poslovnih okoljih šolala že skoraj 2.000 slušateljev.

Na kratko o Heleni Zajec

Sem NLP trenerka z mednarodno INLPTA licenco, moderatorka poslovnih procesov, SDI certificirana trenerka, izvajalka poslovnih izobraževanja in OHTC hipnoterapevtka ter coachinja.

Po poklicu sem diplomirana univerzitetna ekonomistka in sem v svoji 20-letni uspešni in raznoliki karieri pridobila praktične izkušnje s področja poslovodenja, vodenja timov, prodaje in marketinga v zasebnih in državnih podjetjih.

Izvajam treninge NLP (nevro-lingivistično programiranje) ter strokovna izobraževanja s področja pozitivne komunikacije, javnega nastopanja, čustvene stabilnosti, agilnosti uma, osebnega razvoja in pokriva področja prodaje, vodenja ter raznih veščin (kot npr. upravljanja s časom, soočanje s spremembami, učinkovito vodenje sestankov in druge).

Oglejte si moje delavnice!

Kot coachinja in hipnoterapevtka želim delovati kot prebujevalka osebnih potencialov tudi na individualni ravni in podpreti posameznike pri grajenju pozitivnih odnosov s seboj in drugimi, razvoju bolj zdravih navad in osebnem opolnomočenju.

Brezmejen Si | Izobraževanje in svetovanje | Helena Zajec, s.p. 

Tacenska cesta 135a, SI - 1000 Ljubljana

Vizitka

Helena Zajec

gsm: 041 326 379

mail: helena@brezmejen.si

© Vsa besedila so avtorsko delo Helene Zajec in jih je brez predhodnega soglasja prepovedano kopirati ali kako drugače razmnoževati!

Splošni pogoji prijave 

Politika zasebnosti

©2021  Helena Zajec.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now