top of page

Acerca de

Image by Hanna Postova
OKREPI SVOJ LIBIDO PREBUDI SEKSUALNO ŽENSKO V SEBI!

Izguba libida

Spolni nagon je popolnoma oseben in individualen vidik tega, kar nas dela, kar smo, in se, kot mnoge druge stvari, lahko sčasoma ali v določenih okoliščinah, spremeni. Nekatere Ženske se s tem soočajo v začetku spolne aktivnosti, druge v času nosečnosti, spet tretje v menopavzi, med nami pa so tudi take, ki se s tem izzivom soočajo celo življenje.

 

Pomanjkanje spolne želje ali ne-zmožnost uživanja v seksu prikrajša v prvi vrsti Ženske, je pa

tudi nevidni motilec ljubečega partnerstva.

 

Za ženske velja, da je spolna aktivnosti globoko povezana z mislimi, ki jih ima o sebi, svojem telesu ali seksu na sploh. Kolektivno gledano živimo v prostoru, kjer sta seks in spolna pričakovanja že tradicionalno tabu, še posebej za Ženske! Seksualne želje težko ozavestimo in še težje izrazimo, težave v seksu pa so pometene pred preprogo.

 

Ni treba, da je tako! S hipnozo reprogramirava miselne vzorce in prepričanja, povezana s spolnostjo in seksom, da se v vas prebudi spolna strast, sproščenost in zato v seksu uživate bolj in pogosteje.

 

Pomanjkanje sproščenosti v seksu je lahko rezultat tudi prvih neprijetnih izkušenj. Čeprav zgodovine ne moreva spremeniti, pa ni treba, da živite v njej!  S posebnimi hipnotičnimi intervencijami prekineva vpliv, ki ga imajo pretekle izkušnje na vaše današnje življenje.*

* Če gre za posilstva ali zlorabe v otroštvu priporočam, da se najprej obrnete na psihoterapevta.

 • Nimaš želje po seksu, čeprav si v ljubečem odnosu?

 • Želiš si intimnosti s partnerjem, a v seksu zares ne uživaš?

 • Težko ali redko dosežeš orgazem?

 • Imaš zadržke do samozadovoljevanja in seksualnih igric?

Zakaj ravno hipnoza, ko gre za izzive s spolnostjo?

 • Hipnoza deluje na vaše misli hitro in zanesljivo, zato se rezultati opazni že po 2-3 srečanjih. Enostavno si boste seksa želeli ali pa se boste na pobude partnerja odzivala z večjim entuziazmom.

 • Ni vam potrebno skozi dolgotrajne pogovore o seksu in svojih spolnih aktivnostih, kar je še posebej dobrodošlo za bolj sramežljive. Po uvodnem intervjuju (ja, takrat bova govorili o vaših izzivih) pripravim za vas individualen program, ki vam ga podajam medtem ko vi sproščeno meditirate .

 • S hipnoterapijo se boste začeli počutiti samozavestno in sproščeno v sebi in telesu, zato  boste bolj sproščeno uživali v spolnem odnosu.

 • Z uporabo tehnik vizualizacije boste kreirali sebe, kakršni želite biti in seksualno delovati. Vnesli boste v svoj um nova pričakovanja in ga tako naučili novega pogleda na seks, sebe in svoje odzive.

Ker obstaja veliko dejavnikov, ki lahko privedejo do nizke spolne želje je priporočljivo, da se v zvezi s težavo obrnete najprej na svojega zdravnika. Nekateri pogosti vzroki so težave s hormoni, sladkorna bolezen, depresija, travmatične spolne izkušnje in zloraba drog ali alkohola.

Image by René Porter

Paket »Prebudi svoj libido« vsebuje:

 • Izdelavno individualnega programa za krepitev vaše spolne želje.

 • Posnetek hipnoze za utrjevanje med srečanji in po zaključku sodelovanja.

 • Izvedba hipnotičnih terapij.

 • Izvedba vizualizacije svoje idealne podobe Ženske.

 

Vendar! Vsak človek je individuum, zato je vsaka moja terapija individualna, potreben čas za doseganje cilja pa ravno tako!

Zakaj na osebni posvet s Heleno?

Da so procesi in afirmacije zares učinkoviti (na kateremkoli področju vašega življenja), morata biti izpolnjena dva pogoja:
 

 • Meditacijska vsebina vas mora OSEBNO nagovoriti: v vašem primarnem jeziku podzavesti (slovenščina) in s podrobnostmi iz vašega življenja (imenujeva odnose in osebe, ki vas bremenijo). Zato si pred procesom vzameva nekaj časa, da se spoznava, jaz pa v postopku uporabim besede, imena in situacije, ko so relevantne le za vas!
   

 • Sugestije (afirmacije) in vizualizacije delujejo učinkovito šele, ko dosežete primerno GLOBINO stanja transa. Najpomembnejša naloga hipnoterapevta je voditi klienta v dovolj globoko stanje sprostitve, v t.i. Alfa stanje (možgansko valovanje v polju 7 Hz – 14 Hz), da se odprejo poti do podzavesti, kjer so naloženi vaši spomini, čustva in misli v zvezi z vašim življenjem. Šele ko sugestije in afirmacije obidejo kritični um (vaše zavestne misi), lahko imajo transformacijski učinek na vaše življenje. Večini je težko, če ne nemogoče, samim doseči to globino zgolj s sledenjem pavšalnim tekstom, zato zmotama (!) prihajajo do zaključkov, da meditacije ali afirmacije ne delujejo.

OKREPI SVOJ LIBIDO s hipnozo (samo za ženske)

Začetni paket (4,5h - 4 srečanja)

 • Informativni razgovor - gratis

 • 1x uvodno srečanje 90 min

 • 1x Izdelava programa sugestij

 • 3x izvedbeno srečanje 60 - 70 min

 • Posnetek izvedbe hipnoze za osebno rabo - gratis

Nadgradnje in utrditev (po potrebi)*: 45-60 min

*Cena velja za utrjevanje istega programa. 


65,88 €

Image by Wesley Balten


321,49 €

Pozor: Hipnoza in hipnotične intervencije niso nadomestilo za medicinske postopke zdravljenja!

bottom of page