top of page
Podpora zanositvi

Različne raziskave so pokazale,  težave z neplodnostjo, ko ni neposrednih bolezenskih telesnih vzrokov, lahko pripišemo dolgotrajnemu stresu.  Prav tako je stresno tudi zdravljenje neplodnosti.  Anksioznost in depresija sta pri parih v postopku zdravljenja neplodnosti in oploditve z biomedicinsko pomočjo pogost pojav. Občutki krivde in neuspešnosti  pa še dodatno krepijo stres.

Stres aktivira izločanje kortizola in adrenalina, ki upočasnita sproščanje jajčec, preprečita vsaditev oplojenih jajčec & sprožita odziv 'beg ali boj', ki usmerja kri iz reproduktivnih organov v roke in noge, da človeka pripravi na beg ali boj.

Stres negativno vpliva tudi na hormone: poveča raven prolaktina, ki zavira plodnost, in zmanjša raven progesterona, ki je bistvenega pomena za izgradnjo in vzdrževanje maternične sluznice. Ko smo sproščeni, možgani proizvajajo endorfine, ki pomagajo obnoviti ravnovesje hormonov, uravnavajo živčni sistem in spodbujajo zdrav imunski sistem.

Telo in um sta povezana! Kar misliš, to postajaš.

Nevrotransmiterji so kemikalije, ki prenašajo živčne impulze v možganih, vendar to še ni vse, kar počnejo. Nevrotransmiterji dejansko tečejo v možgane in iz njih ter komunicirajo z vsemi organi v nas o naših mislih, občutkih, željah in sanjah. Pravzaprav vsaka posamezna celica v našem telesu prisluškuje našemu notranjemu (zavednemu, nezavednemu) dialogu.

 • Okrepite svojo samozavest, samozaupanje in optimizem ter razvijete bolj pozitivno  naravnanosti v povezavi z zanositvijo in nosečnostjo. Zmanjša se  vaša anksioznost in z njo povezan stres. 

 • Odpravite mentalne blokade, povezane z nosečnostjo, odnosom do sebe in do svojega telesa.

 • Naučite se tehnik sproščanja,  vnesete čustvena stika za kontrolo stresa in negativnih misli.

 • S HIPNOZO aktiviramo nezavedne miselne proces za podporo plodnosti telesa in učinkovitosti postopkov umetne oploditve. S HIPNOZO aktiviramo nezavedne miselne proces za podporo plodnosti telesa in učinkovitost postopkov umetne oploditve.

 • Zmanjša se vaš občutka krivde, brezupa, manjvrednosti in nesposobnosti.
 • S postopki oploditve se soočate bolj optimistično in mirno.

V vaši želji po uspešni zanositvi in povečanju družine vas hipnoza & coaching podpreta na naslednje načine:
Image by Luma Pimentel
Image by Ömürden Cengiz

ZAKAJ NA OSEBNO SREČANJE Z MENOJ?

Da so procesi in afirmacije zares učinkoviti (na kateremkoli področju vašega življenja), morata biti izpolnjena dva pogoja:
 

 • Meditacijska vsebina vas mora OSEBNO nagovoriti: v vašem primarnem jeziku podzavesti (slovenščina) in s podrobnostmi iz vašega življenja (imenujeva odnose in osebe, ki vas bremenijo). Zato si pred procesom vzameva nekaj časa, da se spoznava, jaz pa v postopku uporabim besede, imena in situacije, ko so relevantne le za vas!
   

 • Sugestije (afirmacije) in vizualizacije delujejo učinkovito šele, ko dosežete primerno GLOBINO stanja transa. Najpomembnejša naloga hipnoterapevta je voditi klienta v dovolj globoko stanje sprostitve, v t.i. Alfa stanje (možgansko valovanje v polju 7 Hz – 14 Hz), da se odprejo poti do podzavesti, kjer so naloženi vaši spomini, čustva in misli v zvezi z vašim življenjem. Šele ko sugestije in afirmacije obidejo kritični um (vaše zavestne misi), lahko imajo transformacijski učinek na vaše življenje. Večini je težko, če ne nemogoče, samim doseči to globino zgolj s sledenjem pavšalnim tekstom, zato zmotama (!) prihajajo do zaključkov, da meditacije ali afirmacije ne delujejo.

Svoj brezplačni posnetek sproščanja lahko prenesete TUKAJ!

PAKET Podpora zasnositvi:

Začetni paket (4,5h) - 4 srečanja

 • Informativni razgovor - gratis

 • 1x uvodno srečanje 90 minut

 • 1x Izdelava programa sugestij

 • 3x izvedbeno srečanje 60 - 70 minut

 • Posnetek izvedbe za osebno rabo - gratis

375,00 €

Nadgradnje in utrditev (po potrebi)*:  60 min

*Cena velja za utrjevanje istega programa. 


75 €

Pozor: Hipnoza in hipnotične intervencije niso nadomestilo za medicinske postopke zdravljenja neplodnosti!

bottom of page