top of page
O meni

Sem strastna, karizmatična in predana predavateljica in trenerka. Na preko 150 izvedbah v zasebnih, univerzitetnih in poslovnih okoljih šolala že skoraj 2.000 slušateljev.

Na kratko o meni

Sem NLP trenerka z mednarodno INLPTA licenco, moderatorka poslovnih procesov, SDI certificirana trenerka, izvajalka poslovnih izobraževanj, OHTC hipnoterapevtka ter coachinja.

Po poklicu sem diplomirana univerzitetna ekonomistka in sem v svoji 20-letni uspešni in raznoliki karieri pridobila praktične izkušnje s področja poslovodenja, vodenja timov, prodaje in marketinga v zasebnih in državnih podjetjih.

Izvajam treninge NLP (nevro-lingivistično programiranje) ter strokovna izobraževanja s področja pozitivne komunikacije, javnega nastopanja, čustvene stabilnosti, agilnosti uma, osebnega razvoja ter področja prodaje in vodenja timov. Izvajam tudi razvoj dodatnih poslovnih veščin (kot npr. upravljanja s časom, soočanje s spremembami, učinkovito vodenje sestankov in druge).

Oglejte si moje delavnice!

Kot coachinja in hipnoterapevtka želim delovati kot prebujevalka osebnih potencialov tudi na individualni ravni in podpreti posameznike pri grajenju pozitivnih odnosov s seboj in drugimi, razvoju bolj zdravih navad in osebnem opolnomočenju.

Moje poslanstvo

Zaljubljena sem v NLP in v preboje, ki jih NLP znanja in tehnike zagotavljajo udeležencem njenih delavnic, zato so treningi NLP moja največja strast.

 

Obožujem zgodbe, saj odpirajo človeška srca in aktivirajo domišljijo. Zato ni naključje, da so moje delavnice polne zgodb, metafor in preobratov. Nekatere zgodbe napišem sama, druge poiščem v zakladnici človeške modrosti. Za vas zbiram zgodbe, ki jih dodatno opremim z izhodišči za razmišljanja in jih objavljam kot objave na blogu ali v poslovnih člankih.

Globoko se zavedam, da je nezavedni um naš največji potencial in zaveznik. Ker kot hipnoterapevtka razpolagam z orodji aktiviranja podzavesti in notranjih potencialov, vpletam elemente hipnotičnega jezika v svoje delavnice in predavanja, zato so slušatelji tudi po daljših sklopih sveži, aktivni in notranje mirni. 

Posebej navdihujoči so moji poslovni treningi, kjer združujem tradicionalna znanja in veščine z novimi izsledki nevro-znanosti na področju razumevanja procesnih in strukturnih potreb uma za ustvarjalno razmišljanje in dolgoročno pomnjenje.

Vsak človek je individuum in ima lastno pot razvoja in rasti. Kot coachinja za osebno rast in karierni napredek s coahingom in hipnotičnimi posegi podpiram svoje slušatelje in kliente na njihovi poti do aktivacije svojih potencialov v vsakodnevnem življenju.

Več o hipnozi in coachingu s Heleno.

Moje zasebno življenje je moj varen in ljubeč prostor, kamor se vedno znova vračam po navdih, mir in toplino. Z možem sva strastna popotnika in raziskovalca (nekaj utrinkov na https://andrejzajec.wixsite.com/dusthunter) in pogosto iščeva manj obljudene kraje in prašne poti, ki so zame vsakič znova vir navdiha in radosti. Kot mama dveh mladenk sem globoko hvaležna za dar materinstva in za dragocena učenja, ki sem jih od svojih dveh deklet prejela.

IMG_20200710_152523.jpg

KOMPETENCE

Sem članica mendarodne zveze NLP trenerjev (INLPTA) in nosilka več mednarodnih licenc s področja nevrolingvističenega programiranja (NLP Diploma, NLP Praktik, NLP Mojster, NLP v praksi, INLPTA trener), najučinkovitejše šole uspešnega in navdihujočega komuniciranja, ki postaja v ZDA in ponekod v Evropi del, če ne že zahtevanih pa gotovo priporočenih kompetenc vseh, ki delajo z ljudmi na področju vodenja, prodaje, marketinga, izobraževanje in osebne rasti. 

 

Redno se udeležujem izobraževanj in konferenc v tujini, še posebej bogatijo mojo zbirko znanj treningi pri svetovnih avtoritetah NLP, kot so dr. Richard Bandler, Robert Dilts, Anthony Robbins, dr. Stephen Gilligan in Bert Feustel. 

 

V Sloveniji sem se šolala pri asistentih obeh ustanoviteljev NLP-ja, pri dr. Aleksandru Šinigoju (asistent Richarda Bandlerja) ter pri Milanu Vujasinoviču (asistent dr. John  Grinderja), ki je tudi edini New Code NLP trener v Sloveniji.

 

Trenersko NLP licenco sem pridobila pri mednarodnem INLPTA združenju, pod mentorstvom ge. Nade Mulej, ene prvih trenerk NLP-ja pri nas, ter Berta Feustla, predsednika mednarodnega združenja trenerjev NLP (INLPTA). Ena redkih v Sloveniji sem pridobila INLPTA BUSINESS TRAINER certifikat, s katerim sem dokazano usposobljena za poslovne aplikacije NLP znanj in modelov.

 

Znanje s področja komunikacije, dialogike in karizmatičnosti sem izpopolnjevala v različnih institucijah, med drugim sem uspešno opravila vse stopnje Dialogike I, II in III v holističnem centru Karnion ter več prodajnih treningov mednarodno priznane izobraževalne hiše Merkuri.

 

Opravila sem tudi usposabljanje s področja moderiranja (pri Društvu moderatorjev Slovenije) in nenasilne komunikacije (pri Robertu Kržišniku in Marjeti Novak).

 

Že od leta 2015 sem aktivna članica upravnega odbora SNLP, Slovenskega društva za nevroligvistično programiranje, kjer s svojo aktivnostjo soustvarjam NLP prostor v Sloveniji.

Življenje ni bitka od rojstva do smrti, je vsakodnevna radost  nad tem, kar imaš, in  pogumno zrenje v to, kar še prihaja.

Helena Zajec

bottom of page