top of page
Hipnoza

intervencije

preizkušene rešitve

INTERVENCIJE

Občasno v življenju naletimo na ovire, ki nas zadržujejo v neželenem čustvenemu ali energetskem stanju. Kljub željam enostavno ne moremo narediti koraka naprej.  

Lahko so to močna prepričanja, trdovratni vzorci vedenj in čustvovanj, škodljive odločitve iz otroštva ali nemoč pri soočanju z obremenitvami in novimi izzivi.

 

Narava teh ovir je različna, zato so tudi načini, kako se jih lotimo različni, zelo

individualni in pripravljeni samo za Vas!

 

S hipnotičnimi  intervencijami spodbudiva nove podzavestne procese, ki omogočajo inovativno delovanje v prej problematičnih situacijah. Napredne tehnike aktivirajo v vas pozitivna stanja in osebno moč, da se z izzivi življenja soočate mirni in samozavestni.

Intervencije so tudi daljši hipnotični programi, ki jih podprem s coaching prijemi (NLP, Jungian Coaching):

  • Hujšanje,  prenehanje kajenja, podpora zdravljenju alkoholizma.

  • Zdravljenje čustvenih traum, bolečih življenjskih izkušenj, konfliktih odnosov, občutkov nezadostnosti, nesmisla ali čustvene praznine.

  • Krepitev (ženskega) libida.

  • Podpora zanositvi in zdravi nosečnosti.

  • Podpora procesom zdravljenja in upravljanja z bolečinskimi stanji.

  • Regresija in raziskovanje ter zdravljenje osebne preteklosti.

 

Pri intervencijah po  uporabljam  Time Line Therapy, Metode Miltona Ericksona, Dave Elmana in drugih priznanih hipnoterapevtov.

Image by Sage Friedman

hipnoza je meditacija s ciljem

PREIZKUŠENE    REŠITVE

S hipnozo učinkovito, hitro in dolgotrajno rešujemo na videz trdno zakoreninjena vedenja ali čustvovanja, ki jih samo z "močjo volje" enostavno ne moremo odpraviti.  

 

Že v 2-4 srečanjih:

  • se znebite SLABIH NAVAD:  kot na primer grizenja nohtov, odlašanja, slabe prehranjevalne navade,  ljubosumnost,  ipd,

  • zmanjšate TEŽAVE  kot npr. nespečnost, zardevanje,  anksioznost, sramežljivost, trema, fobije ipd,

  • ali se OKREPITE : dvignete samozavest, okrepite sposobnosti učenja ali koncentracije,  izboljšate samopodobo, razvijete pogum,  razvijte zdrav odnos do denarja,  razvijete nove delovne navade, zastavite bolj zdrav način življenja ali vnesete nove rutine (šport, prehrana, odnosi)

S hipnozo izboljšate svoje športne rezultate ali delovno učinkovitost.  Zaključite proces žalovanja, upravljate fizične bolečine ali podprete procese zdravljenja. Odpravite strahove pred letenjem, nastopanjem, živalmi ali določenimi življenjskimi okoliščinami.

Meditacija dokazano pozitivno vpliva na naše psiho-fizično počutje. Omogoča našemu umu, da se umiri v "alfa stanju", ki je zdravilno in blagodejno, tako za telo, kot za um.

Iz osebne izkušnje vem, da  je meditacija za mnoge izziv.  Živimo v času hitenja, nenehnih dražljajev in visoke interakcije, zato je naš um nemiren, analitičen in klepetav. 

 

Doživetje miru je zato dragoceno darilo vašemu umu in telesu! S posebnimi hipnotičnimi tehnikami sproščanja in usmerjanja pozornosti vas vodim v  meditativno stanje, kjer lahko v sebi začutite globok mir in sproščenost, odpravite stresno odzivanje, umirite misli in odzive telesa.

Hipnoza je meditacija s ciljem!  Ko dosežete meditativno Alfa stanje, je vaš um umirjen, globoko sugestiven in  odprt za nove ideje in zamisli. Zato vsaki hipnotični meditaciji dodam serijo afirmacij in pozitivnih sugestij. Taka seansa za vas ni le prostor umiritve in regenerativnega počitka, temveč podpira prenovo vašega notranjega sveta na enostaven, nenasilen in globoko transformativen način. 

 

Hipnotično meditacijo izvajam individualno za Vas, kjer uporabim tisto metodo sproščanja, ki je za Vas neustreznejša. Še več, vsebino sugestij prilagodim Vašim trenutnim življenjskim okoliščinam  in potrebam.

Lahko pa se pridružite skupinskim srečanjem, kjer v meditacijo vključim najširši nabor pozitivnih sugestij, zato je prav vsak udeleženec deležen tudi mentalne prhe.  

Hipnotične
meditacije

Skupinska mentalna sproščanja

Coming Soon
Image by Bekir Dönmez

Prisluhnite posnetku, ki vas vodi v sproščanje in na lastni koži občutite delovanje hipnoze.

Svoj brezplačni posnetek sproščanja lahko prenesete TUKAJ!

bottom of page