top of page
Mnenja udeležencev
Helena Zajec (3).jpg

"Izkušnja s Heleno Zajec: osebni coaching

Po več neplodnih svetovanjih družinskih terapevtov in skeptičnosti, da mi lahko v življenju kdo pomaga izplavati iz potapljajoče se ladje, sem iskala nekaj drugačnega, nekoga, ki bi mi znal pomagati na poti do moje odločitve na bolj konkreten in produktiven način. Coaching s Heleno mi je dal veliko več kot le to, da sem dosegla svoje začrtane cilje. Njena strokovna širina, profesionalnost, srčnost, predanost svojemu delu in pozitivna energija so pustili neizbrisen pečat v mojem življenju. Svoje, v resnici niti ne tako majhne cilje sem sicer dosegla, a k Heleni se bom zagotovo še vračala po novo znanje, po uravnovešenje in po občasen pobeg v »onostranstvo«, ki ga zna s svojimi tehnikami transa vzpostaviti.  Izkušnja, ki jo priporočam vsakomur, ki želi ponovno najti sebe, svoj pravi jaz, najti neizmerno moč, ki jo nezavedno nosi v sebi, spraviti sebe na boljšo pot ali pa le razsvetliti določene nesmisle v življenju."

- Nina T.

Hvaležna sem, da sem se udeležila vase delavnice. Bila je daleč najboljša delavnica kar sem jih obiskala v zadnjih letih. Teorijo smo takoj realizirali v praksi ter preverili svoj napredek. Odlično smo se spopadli s tremo, mašili, govorico telesa, osnovami javnega nastopa. Sedaj se celo upam posneti in pogledati svoj nastop.

 

Zame je bilo ključno spoznanje, da je javno nastopanje veščina, ki jo lahko osvojim z vajo.  Hvala! 

- Sonja P.

IMG_20200710_152523.jpg

Taka znanja, izkušnje in modrosti, ki smo jih prejeli in podelili med seboj, prispevajo male kamenčke na poti do spoznanja o veliki moči pristnosti, prijaznosti in hvaležnosti do samega sebe in do vsega kar nas združuje ali se nas samo mimobežno dotakne skozi leta našega potovanja.

- Marko

Helena Zajec _Fokus NLP.jpg

Helena is one of the rare people that I know I could listen to for hours. She is a mesmerising storyteller and expresses just the right mix of empathy, focus, encouragement and support. I always enjoyed her NLP training and the way she can "move you" both emotionally and in terms of comfort zone. She is a great coach and workshop facilitator, working hard on her own development to model the behaviour she inspires in others. 

- Urška G.

Helena je odlična predavateljica, mentorica in osebni coach. Navdušuje me njena energija in vedno nasmejan obraz. Pozitiva, ki jo seje, je nalezljiva; znanje, ki ga deli, pa je priceless. Odločitev za program NLP praktik, ki ga izvaja, je bila ena najboljših odločitev v mojem življenju in mi je prinesla rast na vseh področjih.

- Lidija S. B. 

IMG_20190424_115943.jpg

V zadnjih tednih sodelujem na vaših webinarjih na temo komunikacije. Zahvaljujem se vam za izredno lepo in hkrati preprosto predstavljena predavanja.

- Petra K. 

Helena is very proactive, business oriented, professional, responsible, an inspiring person, and never boring. As a NLP trainer she possesses great knowledge and I am really glad that she can bring a little of that to the managers in our company. I really enjoy working with her and so do our employees. I highly recommend her. 

- Špela M. S.

Helena Zajec (2).jpg
bottom of page