top of page
Rešitve zate
Adijo trema
Image by Matthias Wagner

ADIJO TREMA ! 

Vas daje trema, ko je treba javno spregovoriti ? Občutite potne roke, bitje srca - glasu pa od nikoder? Ni treba, da je tako! Trema ni prirojena, je priučena, zato se jo je  mogoče s tehnikami NLP in hipnozo hitro in dokončno ZNEBITI!

Znebite se neprijetnih občutkov ob nastopih enkrat za vselej. S preizkušenimi NLP tehnikami in hipnozo ste lahko svobodni že v 2 do 4 srečanjih! Za termin in več informacij piši na helena@brezmejen.si.

Te davijo strahovi?

Se brez razloga zares bojiš pajkov, kač, višine, psov, mačk ali  javnega nastopa? DOVOLJ! Odvrzi spone strahov in osvobodi svoje življenje! S tehnikami NLP in hipnozo lahko svobodno zadihate že po 2 do 4 srečanjih sproščeno zaživite. 

 

Za termin pišite na helena@brezmejen.si.

Te davijo strahovi?
Image by David Clode

Hujšanje s hipnozo!

So se nabrali kilogrami, pa nimaš prave volje za vadbo ali pa tvoji načrti bolj zdrave prehrane hitro padejo v vodo? Nisi edina! Prehranjevalne in življenjske navade so z nami že dolga leta, zato so ukoreninjene v podzavesti, mi pa nemočni, da jih zgolj z močjo volje spremenimo.

S Hipnozo gre lažje in hitreje! Za vas pripravim vam lasten program, s katerim nagovoriva točno tiste dejavnike nabiranja kilogramov, ki vam povzročajo preglavice. Program in obseg srečanj je odvisen od vaših shujševalnih ciljev in števila nabranih kilogramov, prve spremembe na tehtnici pa lahko zagotovo pričakujete v mesecu dni.

Hujšanje s Hipnozo je preizkušen program, ki dokazano prinaša rezultate.

Za svoj program in informativni pogovor piši na helena@brezmejen.si.

Shujšaj s hipnozo
STOP kajenju
Image by Dose Juice

Odloži cigareto za vedno

Odločili ste se, da s kajenjem prenehate. Ker je kajenje običajno dolgoletna praksa, je tudi utrjena navada, kjer moč volje enostavno ne zmore spremeniti teh utrjenih vzorcev, ki so se v vaši podzavesti naselili, utrjevali in rastli leta in leta.

 

Tu vas hipnoterapija vas učinkovito podpre pri vaši odločitvi, da dokončno prenehate s kajenjem!

Za svoj program in informativni pogovor piši na helena@brezmejen.si.

Image by Mathew MacQuarrie

Izpraznite žalost

Ste se soočili z izgubo bližnjega, pa žalost ne popusti? Vam misel na izgubo ne dovoli zadihati in zaživeti dalje? Ste izgubili bližnjega prehitro in ni bilo časa za slovo?

Preko hipnoze se lahko povežete z občutki izgube, se ljubeče in dokončno poslovite in krog trpljenja zaključite v preteklosti.

Za svoj program in informativni pogovor piši na helena@brezmejen.si.

Izpraznite žalost
Image by Grant Whitty
bottom of page